Lars Östling - Lamm i motljus, akvarell

Buy this
  • kr15,500.00
  • 1 Left
100% SSL Secure

Akvarell av Lars Östling - Lamm i motljus (2020). Storlek bild: 35,5 x 54 cm (dagermått).

Bilden säljs inramad.

Lars Östling har en lång erfarenhet som konstnär med otaliga utställningar i Sverige och utomlands, en lång rad offentliga arbeten och en position som en av landets ledande porträttmålare. Trots sommarboende på Fårö sedan många år har han inte ställt ut på Gotland sedan 80-talet.

Fårö har haft stor betydelse för Lars som konstnär då han, likt många andra, inspirerats av öns karga och egenartade natur som rymmer både skönhet, dramatik och en känsla av tidlöshet. Han menar att det är ett privilegium att ha kunnat arbeta med sin bildvärld där under hela hans vuxna liv. Det som utmärker Lars måleri är hans förmåga att fånga ljuset, oavsett tid på dagen eller årstid. Det gör att hans bilder får en egen mystik.

Frakt ingår inte i priset. Fraktkostnaden för Lars akvareller och tryck är 150 kronor och går att köpa till i webb-butiken. För tillfället gäller att trycken levereras i månadskiftet augusti/september. För akvarellerna gäller att de levereras efter att utställningen avslutats den 3 september.

För köp via nätet gäller distansköplagen, dvs köparen har 14 dagar på sig att ångra köpet. Köparen för själv stå för frakten tillbaka till säljaren.